Het adres voor vlees voer voor hond

U gunt uw hond natuurlijk het allerbeste en dat is logisch. Uw hond verdient het en heeft ontzettend veel baat bij goed uitgebalanceerd vlees voer. Het is sowieso een traktatie voor elke hond en dan is het natuurlijk nog beter als het vlees voer voor hond de juiste samenstelling met goede voedingsmiddelen heeft. Daar weten wij bij Husse alles van. U kunt bij ons diverse producten kopen voor puppy’s, volwassen honden en de oudere hond. Elk voer met de voedingsstoffen die passen bij de leeftijd die uw hond heeft. Met vlees voer krijgt uw hond ook meteen voldoende vocht binnen.

Vlees voer hond combineren met brokken

Vooral bij puppy’s is in vlees voor in het begin vaak wat makkelijker, omdat het eten van brokjes vaak wat moeizaam gaat. Het is wel belangrijk om de doseringen goed op te volgen, van natvoer heeft een hond altijd meer nodig om dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen ten opzichte van brokken. Op den duur kunt u vlees voer voor hond afwisselen met brokjes. Bij Husse vindt u voor elke leeftijd nat- en droogvoer in het assortiment. Daarnaast leveren wij ook diverse accessoires en verzorgingsproducten.

Vragen? Bel of mail ons
Wilt u advies over wat het beste vlees voor hond is, of heeft u andere vragen? Bij Husse staan we u graag te woord. Neem contact met ons op door te bellen met telefoonnummer 0512-544336 of te mailen via support@husse.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Scroll