Super premium voeding en verzorgingsproducten uit Zweden voor honden en katten

Natvoer katten

Wanneer u voor het eerst natvoer voor katten aan wilt gaan schaffen dan kan het behoorlijk lastig zijn om een goede keuze te maken. Er zijn ontzettend veel merken, soorten en smaken natvoer voor katten beschikbaar en de keuze kan wat overweldigend zijn. Uiteraard wilt u ervan verzekerd zijn dat uw kat de beste voeding krijgt die er is. In dat geval kunt u het natvoer voor katten zorgeloos bestellen bij Husse. Wij staan garant voor de gezonde kwaliteit van al ons natvoer voor katten.

Hoogwaardig natvoer voor katten

Het probleem met natvoer voor katten is vaak dat het veel te zout is. Katten krijgen hier niet alleen erg veel dorst van, maar het is natuurlijk ook erg ongezond voor de katten. In bepaalde soorten natvoer voor katten zit zoveel zout dat er bij iedere maaltijd een aanslag op de nieren wordt gepleegd. Dit wilt u als katteneigenaar natuurlijk voorkomen. Dit doet u gemakkelijk door het natvoer voor katten te kopen bij Husse. Ons natvoer voor katten is niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar bestaat ook volledig uit natuurlijke producten. Zo weet u altijd zeker dat uw kat geniet van een gezonde voeding.

Naast natvoer voor katten verkopen we ook droge brokken

Bij Husse kunt u niet alleen terecht voor natvoer voor katten, maar ook voor droge brokken. Natvoer wordt over het algemeen gezien als lekker extraatje voor katten, maar droge brokken hebben zij zeker nodig om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. U kunt het gewenste kattenvoer direct kopen, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies. Bel dan naar 0512-544336 of verzend een mail naar support@husse.nl.

Recentelijk bekeken
Sterilised Mini

Sterilised Mini

Ontwikkeld om te voorzien in de behoefte van gesteriliseerde/gecastreerde honden...
€ 12,50
Mousse Shampoo

Mousse Shampoo

Droge shampoo met theeboomolie. Water of spoelen is niet nodig!
€ 17,94
Husse - Dog shampoo: 250 ml

Husse - Dog shampoo: 250 ml

Husse Shampoo, Pet Care Spray en olie zijn vrij van kleurstoffen en niet experim...
€ 15,50
Husse Blanket

Husse Blanket

Warme en gezellige Husse fleece deken.
€ 6,80
Antistress

Antistress

Voedingssupplement voor honden en katten, helpt bij het voorkomen van stressreac...
€ 19,95
Scroll