Super premium voeding en verzorgingsproducten uit Zweden voor honden en katten

Kwaliteit voer

kwaliteitsvoer

 

 

Husse honden en kattenvoer wordt gemaakt van super premium en premium kwaliteit ingrediënten en wordt geproduceerd in de beste fabrieken met hoogopgeleid professioneel personeel en de nieuwste materialen.

Al meer dan 28 jaar verkoopt Husse in bijna 50 landen wereldwijd kwalitatief hoogwaardige producten. Onze droogvoeding heeft o.a. de labels '100% natuurlijk', 'Human Grade' en 'vrij van genetisch gemodificeerde stoffen'. Hier zijn wij dan ook enorm trots op en hopen dan ook dat wij Nederland kennis kunnen laten maken met onze super premium en volgens Zweeds recept bereide voeding.

Een garantie voor de kwaliteit van de producten en het productieproces is terug te zien in het aantal trouwe en tevreden klanten die Husse heeft over de hele wereld. Daarnaast hebben wij productsheets die inzicht geven in:

  • Samenstelling
  • Analytische bestanddelen
  • Natuurlijke additieven
  • Gemetaboliseerde energie
  • Verteerbaarheid en algemene informatie over het product.

Het Husse productieproces wordt nauwlettend gevolgd, getest en gecontroleerd. Wij produceren kwaliteitsvoer met zorg voor de natuur en de specifieke behoefte van dieren. Ons team van dierenartsen en voedingsdeskundigen testen constant de kwaliteit en samenstelling van onze voeding om de kwaliteit, waar Husse om bekend staat, te garanderen.

Onderzoek in ons dieren onderzoekscentrum is beperkt tot diervriendelijke en niet schadelijke voedingsonderzoeken. Het enige doel van deze onderzoeken is het verbeteren en behouden van de hoogwaardige kwaliteit. Niet schadelijke onderzoeken betekent dat de dieren in ons onderzoekscentrum niet lijden als gevolg van medische of chirurgische procedures. De onderzoeken beperken zich tot de voedselconsumptie, uitwerpselen etc. De dierproeven worden uitsluitend uitgevoerd onder de nieuwste wetgeving. Volgens deze wetten worden de proeven die wij in ons onderzoekscentrum uitvoeren niet gezien als dierproeven.

 

 

Recentelijk bekeken
Opus Lynx

Opus Lynx

Deze glutenvrije formule op basis van 60% verse kip en aardappel is speciaal ont...
€ 15,95
Voer container klein

Voer container klein

Draagbare voer container met een volume van 6 liter.
€ 9,95
Aanbieding
Valp

Valp

Compleet voer voor opgroeiende pups en zogende teven. Voorziet in extra voedings...
€ 11,95
Aanbieding
Valp Mini

Valp Mini

Compleet voer voor opgroeiende pups van kleine rassen die voorziet in extra voed...
€ 11,95
Bravo

Bravo

Smakelijke graanvrije training-snack, ideaal voor de kleinere rassen met een glu...
€ 1,95
Scroll