Supplementen

De gezondheid van uw kat begint met goede voeding, goede hygiëne, voldoende beweging en zo min mogelijk stress. U kunt de gezondheid echter ondersteunen met voedingssupplementen. Husse verkoopt een breed scala aan natuurlijke en plantaardige supplementen om de gezondheid van uw kat te verbeteren en problemen te behandelen. Daarnaast zorgen onze hoogwaardige voedingssupplementen ervoor dat (onzichtbare) bedreigingen geen kans maken.

Soorten voedingssupplementen

Omdat Husse verschillende soorten voedingssupplementen verkoopt, wordt op de productpagina nauwkeurig toegelicht wat het supplement doet voor uw kat. Zo weet u precies wat u moet aanschaffen. Husse verkoopt onder andere voedingssupplementen ter verbetering van de stofwisseling, ter ondersteuning van de gewrichten, tegen nierstenen, wormpjes en parasieten.

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Hepatic Tablets

  Ter ondersteuning van een gezonde leverfunctie.
  € 19,95
 2. Artro Plus

  Verbetert de mobiliteit en souplesse, ondersteunt de beweging van de gewrichten
  € 34,96
 3. Vermi Tabs

  Vermi Husse is een plantaardig ontwormings-supplement. Voorkomt en bestrijd op natuurlijke wijze wormen en parasieten in de darmen.
  € 14,96
 4. Vermi Husse

  Draagt ​​bij aan een goede intestinale hygiëne voor honden en katten.
  € 39,95
 5. Antistress

  Voedingssupplement voor honden en katten, helpt bij het voorkomen van stressreacties. Te gebruiken bij stressvolle gebeurtenissen, zoals vervoer (vliegtuig, auto, boot), maar ook andere gebeurtenissen die stress kunnen veroorzaken bij uw huisdier.

  € 19,95

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Special ingredient
 1. Minder haarballen
 2. Mobiliteit
 3. Omega 3
 4. Vacht
Supplementen
 1. Voor haarballen
 2. Gewrichten
 3. Parasieten
Scroll