Super premium voeding en verzorgingsproducten uit Zweden voor honden en katten

Kattenvoeding Friesland

Goede voeding is erg belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Kattenvoeding luistert vaak erg nauw en niet iedere kat kan alle soorten voeding verdragen. Als u zeker wilt weten dat uw kat geniet van zijn voeding en er geen complicaties aan overhoudt, kiest u voor Husse kattenvoer. Dit Zweedse merk biedt kattenvoeding van topkwaliteit en onze producten worden in bijna vijftig landen aangeboden. Als u op zoek bent naar kattenvoeding Friesland, kunt u gemakkelijk via onze website het gewenste product bestellen en wordt dit gratis bij u thuis geleverd.

Kattenvoeding Friesland bestelt u bij Husse

Husse heeft een assortiment van zowel droogvoer, natvoer als snacks voor katten van alle leeftijden. Ons kattenvoer bevat alle belangrijke voedingsstoffen die een kat nodig heeft en is voorzien van natuurlijke additieven. Het voer komt in verschillende smaken zoals kip, vis of rundvlees, waar uw kat de pootjes bij af zal likken. Husse is een puur genot voor uw huisdier. Vooral natvoer is erg in trek bij katten. Het natvoer van Husse, bereid met vers vlees, heeft een hoog vleesgehalte en bevat geen chemische toevoegingen. De gezondheid van uw kat wordt echter het beste in stand gehouden wanneer u droogvoer- en natvoermaaltijden afwisselt.

Kattenvoeding Friesland bestellen met gratis bezorging

Doe uw kat een plezier met Husse kattenvoer en bestel eenvoudig via de webshop. Hier vindt u tevens andere producten zoals kattenbakvulling, voederbakken, anti vlo- en teekspray en kleurstofvrije shampoo die niet getest is op dieren. U kiest het gewenste product en betaalt veilig online. In verschillende regio's, waaronder heel Friesland, wordt uw bestelling gratis bezorgd. Heeft u vragen over onze diensten, dan kunt u ons bellen op 0512-544336 of mailen naar support@husse.nl.

Recentelijk bekeken
Opus Ocean: 2kg

Opus Ocean: 2kg

High in protein and fat - Super Premium food for dogs
€ 15,95
OPUS FARM

OPUS FARM

Nieuw product!Een Graanvrije formule. Speciaal ontwikkeld voor de natuurlijke be...
€ 60,50
Aanbieding
Katt Urinary

Katt Urinary

Dieet voeding ter voorkoming van Struviet. Het verwaarlozen van Struviet of blaa...
€ 14,96
Food container, Large

Food container, Large

Large pet food container with airtight lid, castors and integrated scoop.
€ 25,00
Food container, Small

Food container, Small

Portable food container with pourer.
€ 12,50
Scroll