Kattenvlees kopen

Een kat is een carnivoor, oftewel een vleeseter. Dit houdt in dat hij plantaardige voeding niet zal verteren en de voedingsstoffen die erin zitten niet zal opnemen. Desondanks bevat veel diervoeding wel graanproducten. Dit is soms nodig om bij voorbeeld droogvoer brokjes smakelijk te maken. Dit kan in principe geen kwaad, de graanproducten worden met de ontlasting weer uitgescheiden. Maar kattenvlees kopen is dus wel belangrijk voor uw viervoeter, want zonder vlees kan hij niet leven. Uw kat een vegetarisch dieet laten volgen is zeker geen goed idee.

Kattenvlees kopen is noodzakelijk om uw kat gezond te houden

Enkele decennia geleden werd nog verondersteld dat een kat wel “met de pot mee kon eten”. Poes kreeg wat restjes en soms wat droge brokjes en daar moest zij het maar mee doen. Gelukkig liepen de meeste katten vroeger vrij buiten zodat ze nog wel eens een vogeltje of ander prooidier konden verschalken om aan de broodnodige vleesvoeding te komen. Tegenwoordig willen we niet meer dat onze snoezepoes vogeltjes vangt, maar dit betekent wel dat we haar moeten voorzien van goede vleesvoeding. Kattenvlees kopen, en dan het liefst van goede kwaliteit met de juiste voedingsmiddelen voor een kat, is dan ook zeker een noodzaak.

U kunt het beste kattenvlees nu direct bij ons bestellen

Wilt u het beste voor uw kat? Bestel dan kattenvlees en droogvoer bij Husse. Onze diervoedingen worden met zorg bereid en samengesteld en bevatten alles wat uw kat nodig heeft. Wilt u meer weten over onze producten, stuur dan gerust een mail naar support@husse.nl. U kunt ons ook bellen als u vragen heeft, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0512 – 544 336.

Scroll