Super premium voeding en verzorgingsproducten uit Zweden voor honden en katten

Kattenbrokjes kopen

Is het weer tijd voor kattenbrokjes kopen, kijk dan eens bij Husse, uw specialist in hoogwaardige diervoeding en dierverzorgingsproducten voor katten, honden en paarden. Husse is een Zweeds bedrijf dat al bijna veertig jaar topproducten verkoopt voor uw dieren. Inmiddels al in 50 landen wereldwijd. U kunt bij ons alles vinden voor uw kat, zoals natvoer, droogvoer, supplementen, kattenbakvulling, accessoires en hygiëneproducten. De voeding voor katten is erg smakelijk en rijk aan voedingsstoffen. Ook kieskeurige katten eten hun bakje met ons voer helemaal leeg.

Hoogwaardige kattenbrokjes kopen

Geen mens is hetzelfde en ook niet elke kat is hetzelfde. Elke kat heeft zijn eigen voorkeuren en behoeftes. U wilt het beste voor uw huisdier, dus is het ook belangrijk dat uw kat juiste en hoogwaardige voeding krijgt. Dat begint al bij de goede kattenbrokjes kopen. Het kattenvoer van Husse is samengesteld uit diverse voedingsstoffen, en u kunt daarmee inspelen op de voedingsbehoeften van uw kat. Als uw kat van bepaalde stoffen extra nodig heeft, zoekt u daarbij een passende voeding die bijvoorbeeld tekorten aanvult of de vacht van uw kat weer mooi laat glanzen. Uw kat is innerlijk en uiterlijk gebaat bij het juiste voer.

Neem contact op voor advies
Wilt u weten wat het beste is voor uw kat en wat bij kattenbrokjes kopen belangrijk is? Neem dan contact met op met Husse. Wij geven graag antwoord op al uw vragen. U kunt bellen op telefoonnummer 0512-544336 of mailen via support@husse.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Recentelijk bekeken
Basic dog: 15 kg

Basic dog: 15 kg

Alleinfutter für Hunde
€ 29,95
Zalm & Rijst Mini

Zalm & Rijst Mini

Complete en uitgebalanceerde hypoallergene voeding op basis van vrije vangst zal...
€ 12,95
Anti Vlo & Teek Druppels

Anti Vlo & Teek Druppels

Natuurlijke bescherming tegen teken,vlooien en parasieten voor honden en katten.
€ 9,95
Lam & Rijst Digest

Lam & Rijst Digest

Complete en uitgebalanceerde hypoallergene voeding voor honden met een gevoelige...
€ 12,95
Husse - Kennel wash: 500 ml

Husse - Kennel wash: 500 ml

Husse Wipes en Kennel Wash zijn kleurstof vrij, niet experimenteel getest op die...
€ 25,95
Scroll