Super premium voeding en verzorgingsproducten uit Zweden voor honden en katten

Hypoallergeen hondenvoer

Husse verkoopt speciaal voor allergische honden hypoallergeen hondenvoer. Als specialist in dierenvoeding hebben wij een speciale voedingslijn ontwikkeld, namelijk de Sensitive voedingslijn. Dit hypoallergeen hondenvoer helpt allergieën te bestrijden en intoleranties te voorkomen.

Hypoallergeen hondenvoer afgestemd op de behoefte van uw hond

Honden kunnen net als mensen zwaktepunten hebben en zelfs allergisch of intolerant zijn.
Is uw hond allergisch of intolerant voor bepaalde voeding? Het hypoallergeen hondenvoer uit de Husse Sensitive voedingslijn is niet alleen een veilige, maar ook een smakelijke keuze.

Ook honden een gevoelige spijsvertering hebben, kunnen huid allergieën hebben of bijvoorbeeld een gluten intolerantie. Onze voeding is hierop afgestemd, dit kunt u lezen in de productomschrijving. We houden er natuurlijk wel rekening mee dat u hond nog steeds de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt voor een goede weerstand, sterke botten en een gezonde vacht.

Ruime keuze uit hypoallergeen hondenvoer

Binnen de Husse Sensitive voedingslijn vindt u verschillende soorten droogvoer voor uw trouwe viervoeter. Zo hebben we onder andere variatie aangebracht in smaak. U kunt kiezen uit verschillende smaken, zoals kip, lam of zalm. Ook hebben we rekening gehouden de energiebehoefte en het formaat van uw hond. Wij verkopen hypoallergeen hondenvoer voor grote en kleine hondenrassen, en zelfs voor pups. Pups hebben vaak een extra gevoelige spijsvertering, dus hier is uiteraard rekening mee gehouden.

Neem vooral een kijkje in ons veelzijdige assortiment. Wij zijn er van overtuigd dat ons hypoallergeen hondenvoer uit de Sensitive voedingslijn uw hond kan helpen!

Recentelijk bekeken
Optimal giant

Optimal giant

Complete voeding voor de grote en zeer grote rassen. Verrijkt met chondroïtine ...
€ 58,95
Lax & Ris Mini: 2kg

Lax & Ris Mini: 2kg

Highly digestible - salmon and rice for dogs with sensitive digestive systems
€ 12,95
Opus Lynx

Opus Lynx

Deze glutenvrije formule op basis van 60% verse kip en aardappel is speciaal ont...
€ 15,95
Valp Maxi

Valp Maxi

Speciaal ontwikkeld voor puppy's van grotere rassen. Voorziet in extra voedingst...
€ 58,95
Kattunge

Kattunge

Complete voeding voor kittens tot 12 maanden. De hoogwaardige 100% natuurlijke i...
€ 12,95
Scroll