Hondenvoer & Producten

Hondenvoer & Producten

Husse hondenvoeding is verkrijgbaar in verschillende varianten. Dat is maar goed ook, want geen hond is hetzelfde! Wij bieden dan ook een breed assortiment aan hondenvoeding, zoals verschillende soorten droogvoer, natvoer, snacks en voedingssupplementen. Ons hondenvoer is van topkwaliteit en geeft uw trouwe viervoeter een goede gezondheid, de nodige energie en vitaliteit, en een mooie glanzende vacht. Husse hondenvoer is droog, in blik of in folie verpakt beschikbaar.

Hondenvoeding naar behoefte

Zoals gezegd is geen hond hetzelfde. Uw hond heeft een eigen voorkeur voor voeding, maar heeft ook bepaalde behoeftes. Dit is iets waar u als baasje op in kunt spelen. Als u constateert dat de vacht wat dof wordt, de groei niet zo hard gaat of uw hond wat extra energie kan gebruiken, kan u door speciale voeding te geven bijdragen aan een goede gezondheid. Om u hierbij te helpen heeft Husse een overzicht gemaakt van voedingsproducten, geselecteerd op de behoefte van uw hond. Deze vindt u op de pagina Gezonde levensstijl.

39 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Zalm & Rijst Mini

  Complete en uitgebalanceerde hypoallergene voeding op basis van zalm en rijst, voor honden met een gevoelige spijsvertering en overgevoeligheid voor bepaalde granen.

  50 % zalm
  92 % verteerbaarheid

  € 13,95
 2. Valp Lam en Rijst Digest

  Deze hypoallergene formule voor pups, op basis van 59% lam en verse kip, is speciaal ontwikkeld voor pups die last hebben van o.a. allergieën en/of een voedings-intolerantie. Tevens het nr.1 voer voor pups met een gevoelige spijsvertering.
  € 35,95
 3. Sterilised Mini

  Ontwikkeld om te voorzien in de behoefte van gesteriliseerde/gecastreerde honden. Geschikt voor de kleinere rassen.
  € 13,95
 4. Opus Farm

  Een Graanvrije formule. Speciaal ontwikkeld voor de natuurlijke behoefte van honden.
  € 62,50
 5. Bravo

  Smakelijke graanvrije training-snack, ideaal voor de kleinere rassen met een gluten intolerantie.
  € 1,95

39 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Scroll