Super premium voeding en verzorgingsproducten uit Zweden voor honden en katten

Hondenvoeding Friesland

Wilt u uw hond zoveel mogelijk verwennen door hem lekkere en gezonde voeding of snacks voor te schotelen? Kies dan voor Husse hondenvoeding. Wij bieden hondenvoeding van hoogwaardige kwaliteit uit Zweden. Onze dierenvoeding, die alle nodige voedingsstoffen bevat zonder onnatuurlijke toevoegingen, is een succes in bijna vijftig landen. Voor een scherpe prijs kunt u droogvoer, natvoer of snacks bestellen in de webshop en wordt dit gratis bij u thuis bezorgd. In heel Friesland zijn onze franchisenemers actief, dus als u op zoek bent naar hondenvoeding Friesland, is Husse de juiste keuze.

Hondenvoeding Friesland?: Husse denkt aan de gezondheid van uw huisdier

Husse stelt de gezondheid van uw dier voorop. Voer moet lekker, maar ook gezond zijn voor uw hond, of u nu een puppy, een volwassen of een senior hond heeft. Daarnaast bieden wij speciaal voedsel voor honden die kwalen of een gevoelige spijsvertering hebben. Sommige honden hebben allergieën voor bepaalde producten of kunnen bepaald voedsel niet goed verdragen. Daarvoor hebben wij de Sensitive voedingslijn, met droge brokken die bijvoorbeeld de weerstand van uw hond verbeteren, glutenvrij zijn en intoleranties helpen voorkomen.

Divers assortiment hondenvoeding Friesland

Onze webshop heeft een divers assortiment om het leven van uw hond nog aangenamer te maken. Naast droogvoer, natvoer en snacks bieden wij ook voedingssupplementen, bijvoorbeeld ter verbetering van de stoelgang of van de gewrichten, hondenshampoo, wondzalf, hondenriemen en voederbakken. U kiest gemakkelijk welke producten u wilt aanschaffen en rekent veilig online af. Voor eventuele vragen over onze producten of diensten kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0512-544336 of via de e-mail support@husse.nl.

Recentelijk bekeken
Zalm & Rijst Mini

Zalm & Rijst Mini

Complete en uitgebalanceerde hypoallergene voeding op basis van vrije vangst zal...
€ 12,95
Tass Plus

Tass Plus

Pootverzorging met bijenwas.
€ 5,51
Lynx Senior

Lynx Senior

Deze glutenvrije formule op basis van verse kip en aardappel is speciaal ontwikk...
€ 44,95
Aanbieding
Husse samengeperste handdoek

Husse samengeperste handdoek

Husse samengeperste handdoek is ideaal om oren en/of poten schoon te vegen.
€ 2,50
Aanbieding
Senior

Senior

Complete voeding die rijk is aan A, C, E vitaminen voor het versterken van het i...
€ 54,95
Scroll