Super premium voeding en verzorgingsproducten uit Zweden voor honden en katten

Hondenbrokken kopen

U wilt voor uw trouwe viervoeter natuurlijk de beste hondenbrokken kopen. Dan moet u echt eens kijken bij Husse. Husse is een Zweeds bedrijf dat staat voor kwaliteit, service en kennis en is een kleine 40 jaar geleden opgericht in Zweden. Wij verkopen diervoeding en dierverzorgingsproducten van topkwaliteit voor honden, katten en paarden. Op onze website vindt u ontzettend veel informatie en in onze webshop tal van hoogwaardige producten voor uw dieren.

Hondenbrokken kopen en nog veel meer

Voor honden hebben wij zowel droog- als natvoer, maar ook snacks, voedingssupplementen, hygiëneproducten en accessoires. Geen hond is hetzelfde en dus ook het voer is niet voor alle honden gelijk. Elke hond heeft zijn eigen voorkeuren en behoeftes. Bij Husse hebben we dan ook een breed assortiment hondenvoer en kunt u hondenbrokken kopen die het beste bij het ras van uw hond passen. Uw hond verdient het en u zult merken dat u met het juiste voer het beste in uw hond naar boven haalt. Zowel van binnen als van buiten. Ook met onze gezonde snacks kunt u uw hond verantwoord belonen.

Advies nodig, neem contact op

Neem vooral een kijkje in onze websop voor ons assortiment als u hondenbrokken kopen op uw boodschappenlijst heeft staan. Hebt u vragen over welke voeding het beste bij uw hond past, bij Husse staan wij u graag te woord met informatie en advies. Ook voor andere vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer 0512-544336 of mailen via support@husse.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Recentelijk bekeken
Aanbieding
Senior

Senior

Complete voeding die rijk is aan A, C, E vitaminen voor het versterken van het i...
€ 54,95
Aanbieding
Opus Ocean

Opus Ocean

Geïnspireerd op het dieet van wolven. Hoog in eiwit en vet, laag in koolhydraten...
Exclusive Active: 2 kg

Exclusive Active: 2 kg

Complete voeding voor energieke katten die buitenshuis leven of veel buiten zijn...
€ 12,95
Husse - Dog shampoo: 250 ml

Husse - Dog shampoo: 250 ml

Husse Shampoo, Pet Care Spray en olie zijn vrij van kleurstoffen en niet experim...
€ 15,50
Nieuw
Krypin

Krypin

Ideaal voor katten om in te spelen en slapen.
€ 37,50
Scroll